skip to Main Content

GESCHIKT VOOR ZWEMBAD EN (ZWEM)VIJVER

Of u nu een zwembad heeft of een (zwem)vijver, dit kwalitatief hoogstaand product van Nederlandse bodem is in alle gevallen uw ideale partner. De PURIQ Bright Series waterzuiveraar is geschikt voor elk nieuw of bestaand zwembad en is eventueel modulair te schakelen. Voor iedere grootte is er een oplossing op maat. Ook uw (zwem)vijver verdient water van de zuiverste kwaliteit. Met de PURIQ Bright Series UV-C waterzuiveraar bent u verzekerd van kristalhelder water in uw (zwem)vijver en behoort troebel water tot de verleden tijd.

Met de PURIQ Bright Series UV-C waterzuiveraar bent u verzekerd van kristalhelder water. Dankzij de nieuwste technologie creëert de lamp een zeer krachtige UV-C straling met een golflengte van exact 253,7 nm die vrijwel alle bacteriën, virussen, algen en schimmels doodt. Hierdoor wordt het water optimaal gezuiverd en kan het gebruik van chloor en andere chemicaliën tot wel 80% worden gereduceerd! Het PURIQ Bright Series UV-C systeem zorgt dankzij een 100% milieuvriendelijke werking voor natuurlijker en gezonder water. Bovendien heeft de UV-C-lamp een extra lange levensduur van maar liefst 12.000 uur.

Door de extra brede RVS 316L-behuizing komt het doorgevoerde water extra lang in contact met de sterke UV-C-straling en is het drukverlies tijdens de waterdoorvoer uiterst minimaal. Dankzij de gepolijste binnenzijde kan vuil zich nauwelijks aan de wanden hechten, zodat de effectiviteit van de UV-C-straling met nog eens 35% wordt vergroot. De intelligente elektronica van de PURIQ Bright Series UV-C waterfilter geeft op tijd aan wanneer de lamp niet genoeg straling meer produceert en aan vervanging toe is. Zo heeft u altijd een perfect werkend apparaat waar u op kunt vertrouwen!

Back To Top