DE KWALITEITEN VAN PURIQ

Met de PURIQ Bright Series UV-C waterzuiveraar bent u verzekerd van kristalhelder water. Dankzij de nieuwste technologie creëert de lamp een zeer krachtige UV-C straling met een golflengte van exact 253,7 nm die vrijwel alle bacteriën, virussen, algen en schimmels doodt. Hierdoor wordt het water optimaal gezuiverd en kan het gebruik van chloor en andere chemicaliën tot wel 80% worden gereduceerd! Het PURIQ Bright Series UV-C systeem zorgt dankzij een 100% milieuvriendelijke werking voor natuurlijker en gezonder water. Bovendien heeft de UV-C-lamp een extra lange levensduur van maar liefst 12.000 uur.

Door de extra brede RVS 316L-behuizing komt het doorgevoerde water extra lang in contact met de sterke UV-C-straling en is het drukverlies tijdens de waterdoorvoer uiterst minimaal. Dankzij de gepolijste binnenzijde kan vuil zich nauwelijks aan de wanden hechten, zodat de effectiviteit van de UV-C-straling met nog eens 35% wordt vergroot. De intelligente elektronica van de PURIQ Bright Series UV-C waterfilter geeft op tijd aan wanneer de lamp niet genoeg straling meer produceert en aan vervanging toe is. Zo heeft u altijd een perfect werkend apparaat waar u op kunt vertrouwen!

De kwaliteiten van PURIQ

usp-tegels_destroys
usp-tegels_enviromental
usp-tegels_lamp
usp-tegels_install
  • Tot 80% minder chloor/chemicaliën nodig
  • Doodt schimmels, virussen, bacteriën en algen
  • Hoge UV-C output door lampen met de nieuwste technologie
  • Extra lange levensduur UV-C lamp: 12.000 uur
  • Energiezuinig en 100% milieuvriendelijke werking
  • Extra grote behuizing voor langere contacttijd
  • 35% meer UV-C opbrengst door reflectie
  • Zeer eenvoudige installatie
  • 3 jaar garantie op fabricagefouten
garantie

3 jaar garantie

Uw reinigingssysteem uit de Bright Series is ontwikkeld om krachtig maar stil en oerdegelijk werk te verrichten. Het vertrouwen in de kwaliteit van dit product komt tot uitdrukking in de garantie op de fabricage: drie jaar! PURIQ heeft bijzonder sterk RVS316L toegepast, de binnenzijde gepolijst om te voorkomen dat vuil zich aanhecht (en zodoende overigens ook de effectiviteit van de UV-C-straling nog eens met 35% te verhogen).

ZEER LANGE LEVENSDUUR

Het hart van de PURIQ Bright Series wordt gevormd door de krachtige UV-C lamp, die een extra lange levensduur van maar liefst 12.000 uur heeft. Door de extra brede RVS316-behuizing komt het doorgevoerde water extra lang in contact met de sterke UV-C-straling en is het drukverlies tijdens de waterdoorvoer uiterst minimaal. De intelligente elektronica van de PURIQ UV-C waterfilter geeft op tijd aan wanneer de lamp niet genoeg straling meer produceert en aan vervanging toe is. Zo heeft u altijd een perfect werkend apparaat waar u op kunt vertrouwen!

Bestel uw PuriQ Waterzuiveraar

De PURIQ Bright Series UV-C waterzuiveraar is verkrijgbaar in drie varianten:
Bright 40, Bright 80 en Bright 120 amalgaam. Per m³ wordt 1 Watt aangeraden.

een product van VDL

VDL Groep is de naam achter PURIQ. VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme.